Svar på en fråga!

Kan du göra ett inlägg var du som berättar om ditt vardagssmink o hur du gör dina röda läppar, di e så sjukt fina men jag lyckas dock aldrig. Skulle vara glad om du skulle kunna berätta lite? :) 
// beundrare
 
Mina röda läppar gör jag inget spesiellt med, bara målar med ett helt vanligt matt rött läppstift, från isadora. Om du vill få dem mer nogrannare/mer konturer, så kan jag tipsa om att andvända en läpppenna före du lägger på läppstiftet!
 
Mitt vardags smink är inget märkvärdigt det heller. En bra bas är viktigt för mig så det börjar jag med.
 
1. Basen.
Det bästa tipset för att få frächare hud är att alltid tvätta ansiktet med kallt vatten, och helst något ansiktsvatten till, fören du lägger på sminket.Efter det så kan det vara bra, ifall du har torr hud som mig att andvända en dagcreme/fuktcreme alldra underst. Ett annat tips är också att andvända en primer fören du lägger fondation, då hålls sminket längre på underdagen och sminket blir jämnade. Sedan lägger jag helt vanligt fondation med en svamp, och puder med en puderpensel. Fuktcremen och foundationen är lumene, och concealern,pudret och primern är Sheer cover.
2. Ögonbrynen
Eftersom jag inte har den formen och färgen jag vill ha på mina bryn så fösöker jag fylla i dom och fösöka få det att se så naturligt ut som möjligt. Ett tips är att inte andväda för mörka färger på skuggan/pennan, och ett annat tips är att andvända en pensel och en skugga, istället för en penna. Det ser såå mycket naturligare ut!
3. Fransar
ÄÄlskar värkligen böjda långa och volymiga fransar! Det kan göra så mycket till ditt ansikte. Jag andvänder maybeline collosal cat eyes, och en vanlig böjare
4. Läppar
Älskar värkligen att piffa till mitt livlösa utseende med läppstift då och då,dock händer det inte ofta. Men till vardags andvänder jag iallafall en neutral färgad babylips, och en läpppenna från viva la diva.
5. Rouge
Avslutar alltid med att markera kindbenen lite extra med en rouge från marykay. Färgen ser mycket bättre ut i värkligheten dock!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Trött överallt

En jobbig fredag med humörsvängningar från ingenstans. Hälften av dagen var lågt bort åt skogarna, fram tills eftermiddagen då jag träffade upp Vanessa i stan för mat och catch up @sweetvasa och några timmars gående i stan på det. Har just kommigt hem och ska slänga in en par inlägg innan jag tänker isolera mig från omvärlden för en kväll och bara ligga under min älskade säng och se serier. I mina öron låter det som det enda jag behöver just nu efter en skitjobbig vecka på alla sätt och vis. 
Halsduk,jacka,byxor - gina, tröja - hm, väska-mango.
Allmänt | | Kommentera |

Wednesday

Ennu en dag med ruffsigt hår och obrydda kläder. Har kommut till detdär stadiet jag får varje vinter då jag inte orkar bry mig om vad jag har på mig eller hur jag ser ut haha. Enda jag har på mig är svarta kläder utan smycken byt could'nt care less. 

Idag gick skoldagen fort och fick undanskrivet ett finska prov som gick bättre än mina förhoppningar, var trött som sjutton idag men jag är glaad iallafall. Har geografiprov på fredag som jag måste börja öva på ikväll, förutom det så ska jag hinna träna, städa upp mitt bomnedslag (rum) och ladda upp massvis med bilder till dator. 


Allmänt | | Kommentera |
Upp