Tillbakablickar

Har scrollat igenom mitt arkiv sen ett år tillbaka nu ikväll. Helt sjuukt hur mycket saker och ting har förändrats, både till hur jag ser ut, och hur jag har vuxit som person. När jag ser på bilder från ett år tillbaka ser jag främst bara en glad 14 åring som inte brydde sig om så mycket och inte tog nån skit. Men wow vad mycke ett år kan ge.
Julafton 2014, suddig och söt.
Julfest i skolan förra året.
På sportlovet, när jag och Lotta var och kollade fifty shades of grey.
Från februari när vi firade Nathalie.
I februari spontan färgade jag även håret mörkbrunt efter att blivit så sjukt trött på den oreang-bruna färgen, resultatel blev ojämt men ack vad snyggt det var nu när jag tänker efter med en mörk färg.
En goofika i mars med min älskling
Firade hennas 15 års dag i april, kuul kväll!
Firade in påsklovet med 7 kilo godis, bra brudar och mjukisar! myys
En utav alla mina och Linns ångest-fikor dehär året haha, denna minns jag extra tydligt hur jag mådde..
Första maj, solig och såå sjukt härlig dag. Det minns man.
ett lyckligt jag.
Jag gick ut åttan
Firade in sommarlovet på linns villa, så sjukt otrolit perfekt kväll!! Den lyckan glädjen och friheten jag kände då var helt obeskrivlig!!
En kväll i juni som var så otroligt härligt. Jag och Lotta gick runt i hela brändö klockan 10 på kvällen utan att frysa ett dugg. Underbart dygn och allt var perfekt!
Midsommar
Linns konfirmation
Mina älskade bästavänner, Elin och Linn.
Firade Melinda och gosade med hennes nyfödda kattungar
En september kväll med Linn
 
Allmänt | | En kommentar |

14.11

En kväll för några helgar sen. Vi firade agnes i form av utklädnader (jag var pirat) goo mat, sjukt kul program, deeptalklas, skratt o en ihjälskrämning av pisa o cec som fick för sig att komma och knacka på fönsterrutorna o skrämma live ur alla hahah.


Allmänt | | Kommentera |

Christmas wishes

Nummer 1 på min lista iår är nog en ny telefon, eller åtminstone pengar till en ny telefon som jag kan spara ihop. Min lilla iphone 4 börjar gå mot sina alldra sista dar. Några andra saker jag kom på var en ny parfym, gärna en lite tyngre och kvinnligare doft, smink i mängder, underkläder, almanacka för 2016, nya sminkborstar, en ny skolväska och hörlurar.


Allmänt | | Kommentera |
Upp