Fina texter

Älskar dessa texter. Varje ord träffar rakt in i hjärtat och ögonen fylls med lätta tårar av förflutna känslor som strömmar upp. Hittade dem på en av mina favorit känslo-bloggar nouw.com/pdotter.
Allmänt | | Kommentera |

skolångest

Finns faktist ingenting som ger mig så mycket ångest som skolan ger mig. Att jag inte ens har haft mitt första prov i provperioden ennu och jag är redan hjärndöd, eller bara det faktum att jag har 3-4 veckor framöver med prov som jag MÅSTE prestera bra i eftersom jag måste höja mitt medeltal för att i sin tur slippa in i det gymnasie jag vill till. Ni som aldrig har haft problem med skolan,konsentrations svårigheter eller helt enkelt svårt att lära sig saker och minnas, ni kommer inte förstå. Ni kommer inte förstå hur det känns när jag berettar om hur jag sitter med boken framför ögonen och bara läser och läser och läser samma texter om och om igen utan att jag förstår textens betydelse. Ni förstår inte hur det känns att stirra på olika tal på ett matteprov och inte ha en blekaste aning om vad man ska göra med talen. Ni förstår inte hur det känns när alla i klassen berettar om hur de ''bara fick 8/9 i ett prov'' medans man själv inte ens vågar beretta vad man fick för resultat, för att man skäms. Man känner sig ointerlligent och värdelös. Om du själv aldrig har kännt på dessa känslor, säg aldrig till någon med skolproblem att ''rycka upp sig'' och ''det är bara att läsa lite till'' , för ni förstår inte.
Och jag får ångest av att skriva dethär inlägget när jag vet att jag har ett matte prov och ett samhällslära prov imorgon, som jag visserligen inte kan någonting av ennu.
Ber om ursäkt för ett negativt inlägg men jag behövde skriva av mig lite, puss.
tankar och åsikter | | Kommentera |

frech start

wohoo äntligen ny vecka och ny start! Gissa vem som skrev teoriprov idag? jag, och jag klarade det!! Var värkligen 100% säker att jag inte skulle klara det eftersom jag inte klarat övningsprovet på datorn en enda gång men voila. Uppkörning har jag imorgon och borde därmed ha kortet i handen. 
Annars kommer jag ha en rätt så stressig vecka, imrogon har jag uppkörning, på torsdag har jag intredesprov till musiklinjen, och också en vänelevsupprdag till mitt lågstadie, förutom det ska jag hinna öva på samhällsprov som jag har på fredag och ett bodybalance pass vill jag också hinna med (saknar bodybalance efter 3 veckor ifrån)
ber om ursäkt för ursligt fula bilder hahahh, märker att jag har brist på saker att fota minnsann
Allmänt | | Kommentera |
Upp