första höstkvällen

Säga vad man vill om höst men nu har den anlänt påriktigt. Eller åtminstone sensommaren, vet inte vad jag ska kalla det men sommarn är förbi och idag avslutades allas sommarlov (mitt avslutades ju redan på torsdag dock)
Idag har regnet öst ner utanför fönstret konstant hela dagen. Har blivit rätt kyligt under senaste veckan och idag kändes det värkligen som första riktiga höstdagen. Jag har dock fått gjort en hel del. Har gjort en höstrensning i min garderob,dvs plockat undan alla sommarkläder och plockat fram alla jackor, stickatröjor osv. Resten av dagen har jag bara packat och packat, det har jag förresten inte berettat i bloggen kom jag just på? men vi håller somsagt på att flytta, inte alls långt bort från där jag bor nu dock. 3 km bort i en radhuslägenhet i Gerby, kommer värkligen kännas så sjukt skönt med nått nytt. Nytt och större rum som jag kan inreda helt hur jag vill, och med tre gånger större garderob thank god. Det var på tiden.
Är väldigt exalterad över flytten och överlag händer det rätt mycke atm, fyller 16 om två dar, har börjat gymnasiet och allt vad det innebär, flyttar om två veckor och före dess är det rätt mycke som fortfarande ska packas ned. Nu ska jag sussa för imorgon har jag en lång skoldag.
 
Allmänt | |
Upp