midsommar -16

bortsätt från jul, så är nog midsommar näst intill min favorit högtid. Har alltid kännts som om den riktiga sommaren drar igång efter det, och det känner jag att den värkligen har gjort.
På fredag åkte jag ner till min villa i maxmo för att umgås med min familj i en dag. Plockade blommor klängs skogsvägen, knöt ihop en midsommarkrans, åt midsommarmat, drog ut och rodde en sväng med pappa, badade bastu och doppade mig i sjön, myste till fullo av villalivet som kan vara fruktansvärt skönt ibland. 
Sov på villan till lördagen, då jag for hem med wilma. Hon spenderade jag blandannat midsommaren dag 2 med, hade en härlig kväll trots allt till slut, somnade dödströtta och vaknade sent nästa dag.
dont mind min otroligt fula drink, fråga inte heller vad den föreställer för jag har lixom ingen aning. En salig blandning av allt och inget.
Morgonen där på steg jag upp medans Wilma sussade vidare, jag stekte ihop lite american pancakes och fixade frukost ut på terassen färdigt tills hon vaknade, vilken vän jag är då? haha. 
Överlag var min midsommar relativt lugn och ohändelserik men summan av helgen blev väldigt bra. Tack för den. 
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Ere alkohol i drinken?

Svar: Nej
Josefine Kajan

Upp