mina favorit bloggar

http://andreahedenstedt.se/
En blogg jag läst i cirka 3/4 år nu ungefär. Skulle nog säga att dethär är min favorit blogg. När man följt en blogg så länge känns det som om man känner personen haha. Andrea nailar värkligen allt när det gäller sociala medier, hennes blogg hålls uppdaterad ofta och hon levererar alltid snygga bilder och outfits, bra inlägg och hennes podcast tilsammans med hennes vän Mathilda har jag följt slaviskt sedan första avsnittet.
DSC_6447-(1)
a2ef26a5789cd6a1b36c908cef0d5217
http://kenzas.se/
Kenza, do i need to say more haha? Nej men allvarligt talat, är inte kenza det första man kopplar ihop i huvudet när man hör ordet blogg. Faktist en person jag ser sjukt mycket upp till. Det faktum att hon endast är 25 år, har cirka nordens/skandinaviens största blogg, vunnit dussintals med priser i olika awards och dylika tävlingar, har ett eget klädföretag som går hur bra som helst och samtidigt håller igång en blogg som är personlig och ärlig. Sån otroligt framgångsrik och vacker person.
 
http://www.devote.se/lovisabarkman
En blogg jag läst i kanske ett år nu ungefär? Älskar att följa bloggar under en länge tid och se hur bloggarna utvecklas och växer. Här är ett utmärkt exempel. Tycker den blir bättre och bättre hela tiden. Lovisa sköter värkligen bloggandet profecionellt, tar alltid underbara bilder, hålls superbra uppdaterad,hon kör på sin egna stil både bloggmässigt och utseendemässigt, levererar snygga outfits och hålls fortfarande på ett personligt plan med bloggen vilket gillas!
http://www.forni.se/
Michaelas blogg började jag läsa så fort jag hade läst klart den första av hennes böcker som jag läste. Både hennes podcast som hon hade tilsammans med hennes vän Dasha, och hennes två böcker har värkligen hjälpt mig så himla mycket. Hon sätter ord på ens tankar och känslor, och jag tar alltid fram mina favorit texter av henne när jag känner att jag behöver det, eller lyssnar på gamla avsnitt av podden. Har ingen aning om hur oändligt många gånger jag lyssnat ut den haha, en av mina absoluta favorit poddar som jag aldrig tröttnar på. Michaela skriver på ett sätt i hennes blogg som gör att allting känns personligt och ärligt. Kan nog med handen på hjärtat säga att hon är en av mina absolut främsta förebilder, och inspirationskällor i livet. Hon är så fruktansvärt vacker, duktig och framgångsrik, inspirerande och en exemplarisk förebild. Synd att hon aldrig kommer att läsa dethär, önskar jag kunde beretta dethär personligen till henne. (hennes tredje bok är btw påkommande,längtar)
 
                           
http://www.devote.se/trendbybea
en blogg jag inte alls läst länge, men fastnade ganska snabbt för hennes fina bilder. Hennes blogg känns profecionell, hålls bra uppdaterad, uppdateras med superfina bilder och snygga outfits. Tipstips!
http://sandrabeijer.se/
Denhär bloggen har jag också läst ett bra tag, inte varje dag men några gånger i veckan. Älskar älskar älskar hennes textarkiv om kärlek, där sitter jag ofta och läser igenom och presis som jag nämnde om Michaela Forni så sätter även Sandra känslorna på skrift.Feminism skriver hon också mycket om vilket ger pluspoäng från mig såklart hehe. Hon är  kreativ och härlig, vilket speglar sig till en orginell,kreativ och inspirerande blogg. Hon har också skrivit en bok, har inte läst den men funderar på att klicka hem den inom kort.
Några textutdrag från hennes bok.
 
http://tinkerbella.se/
Denhär bloggen har jag också läst i flera år. Inte varje dag dock, eftersom den inte uppdateras varje dag. Men hon tar otroligt vackra bilder, och får väldigt mycket fotoinspiration härifrån.
tips | |
Upp