Den senaste veckan

Förutom att skriva en hel massa prov och göra skolarbete hann jag ändå med lite annat också. Här är en liten catch up på den gångna veckan.
för exakt en vecka sedan var jag på frissabesök för att lite spontant bestämma mig för att klippa kort! Trivs faktist bra i kort trots allt.

På torsdag kväll for jag ut och åt med familjen till Rosso. Som ni ser glömde jag bort att fota maten innan jag hann börja äta haha, men pastan var dock en liten besvikelse. Tyckte inte den var speciellt god alls och inte värd sitt pris.
Har inga bilder från i fredags men jag gjorde inget speciellt eller något värt att nämna. På lördag vaknade jag iallafall rätt tidigt och nån timme senare for jag till stan. Hitta bland annat denna sjuukt fina klänning! Älskar rött och älskar sammet, kommer definitivt köpa den och den passar ju perfekt kring juletider.
gick runt ett tag på stan med pappa och min syster för att köpa en present till mamma som fyllde år på fredag...
...innan jag och pappa blev alldeles för hungriga och blev tvugna att sätta oss ner för att äta!
min outfit under lördagen, men den har ni ju redan sett. 
På lördags eftermiddagen kom släkten över på kaffe för att fira mamma. Och efter det umgicks jag med lite vänner under kvällen tills jag och Elin for till henne och sov. Vi kollade nåt serieavsnitt tills vi båda gick och sov.
Vaknade nästa morgon tidigt (enligt mig) och gick upp för att steka american pancakes, alltid godast på söndagsmornar ju! Körde hem till eftermiddagen och skötte skolarbete kvällen lång. 
Igår avslutades min provvecka med ett enkelt musikprov och det betydde att jag hade en ledig dag idag, såå skönt! 
Har utnyttjat den med sovmorgon och ett gympass. Och eftersom det är kanelbullens dag idag (!!) (viktigaste dan på året) så har jag självklart bakat en plåt kanelbullar, det är obligatoriskt!
Allmänt | |
Upp