I'll be back soon

Hej hörni. Som jag har skrivit tidigare så tar skolan på mer än förväntat. Imorgon börjar min första provvecka och det känns väldigt jobbigt med tanke på hur mycket jag måste läsa för att kunna få ett bra vitsord. Måste ha minst 2-3 dagar på mig för ett prov och nu är det 5 prov 5 dagar irad. Jag vet att jag kommer klara det osv, men allting känns ju jobbigt då det är så nytt alltihop. Jag hoppas det kommer gå helt okej iallafall. 

Blir så stressad då det finns så mycket saker jag skulle vilja lägga ner tid på om inte skolan skulle ta så mycket plats, tex  träning, bloggen och kompisar. Allting hamnar i andrahand vilket är väldigt tråkigt. Jag vet inte om det kommer upp nåt inglägg nu i veckan, jag ska försöka, men om inte så är jag snart tillbaka. Puss

Allmänt | | Kommentera |

En lugn helg

Denhär helgen har värkligen bara varit lugn, och avkopplande. Det var värkligen vad min kropp behövde efter denna vecka. Jag har inga bilder från i fredags, men jag gjorde inget annat än att äta god mat och kolla på youtube i min säng. Var så trött och somnade redan 11?
efter fredag kommer lördag och jag vaknade upp till världens härligaste morgonsol! Uppskattar värkligen morgonsol såå mycket. Jag åt frukost framför nyhetsmorgon innan jag cyklade iväg till gymmet. Körde ben och djuptängning. 
Nån timma efter träffade jag upp mamma&pappa och vi åt lunch vid fazer, men det har ni ju sett redan. Gott var det utan tvekan.
sen var mitt mission att hitta gardiner, lakan och en hylla. Gick i flera olika inredningsbutiker och kollade på allting fint, det är värkligen nåt utav det bästa jag vet haha. Att gå och kolla på fina saker och drömma om framtida hem. Jag köpte iallafall gråa gardiner och lakan, och en vit liten hylla.
senare under kvällen kom Wilma till mig. Vi köpte all mat vi var sugna på och kollade en film som vi värkligen skrattade oss igenom. Älskar såna, lättsamma filmer, jag minns tyvärr dock inte vad den heter. 
Det är ju söndag idag men jag har inte gjort någonting. Eller jag har gjort undan skolarbete och sånt men ingenting kul har liksom hänt. Fick bli en sån dag idag. 
Hoppas ni haft en härlig helg! Nu ska jag kliva in i duschen och sen förbereda inför en ny vecka. Puss
Allmänt | | Kommentera |

Fazer lunch

En lördagslunch jag åt ugår inne på Fazer cafe med Mamma och Pappa igår. Fazer är värkligen ett frächt ställe med kvalite, det märks på priserna också haha. Men lätt värt pengarna, maten är så god!
Jag ska strax slänga in ett inlägg om helgen som gått men jag tänkte ta det i ett separat inlägg.
Lunch-lasagnen var värkligen drömgod!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp