En lugn helg

Denhär helgen har värkligen bara varit lugn, och avkopplande. Det var värkligen vad min kropp behövde efter denna vecka. Jag har inga bilder från i fredags, men jag gjorde inget annat än att äta god mat och kolla på youtube i min säng. Var så trött och somnade redan 11?
efter fredag kommer lördag och jag vaknade upp till världens härligaste morgonsol! Uppskattar värkligen morgonsol såå mycket. Jag åt frukost framför nyhetsmorgon innan jag cyklade iväg till gymmet. Körde ben och djuptängning. 
Nån timma efter träffade jag upp mamma&pappa och vi åt lunch vid fazer, men det har ni ju sett redan. Gott var det utan tvekan.
sen var mitt mission att hitta gardiner, lakan och en hylla. Gick i flera olika inredningsbutiker och kollade på allting fint, det är värkligen nåt utav det bästa jag vet haha. Att gå och kolla på fina saker och drömma om framtida hem. Jag köpte iallafall gråa gardiner och lakan, och en vit liten hylla.
senare under kvällen kom Wilma till mig. Vi köpte all mat vi var sugna på och kollade en film som vi värkligen skrattade oss igenom. Älskar såna, lättsamma filmer, jag minns tyvärr dock inte vad den heter. 
Det är ju söndag idag men jag har inte gjort någonting. Eller jag har gjort undan skolarbete och sånt men ingenting kul har liksom hänt. Fick bli en sån dag idag. 
Hoppas ni haft en härlig helg! Nu ska jag kliva in i duschen och sen förbereda inför en ny vecka. Puss
Allmänt | |
Upp