Sista helgen i mars

jag tänkte att vi kunde kika på vad jag har haft för mig i helg. 
I fredags var det superhärligt vårväder i vasa! På bildkonsttimmen gick vi och kollade på en utställning på konstmuseet i vasa och allt var så fint där! 
Efter att jag slutat skolan for jag direkt vidare till frisören. det har värkligen varit på tiden med en förändring.
Tiden gick ganska långsamt och jag var så trött och hungrig. Här ser ni iallafall förändringen efter 4 timmar: 
min utgångsplan har ju varit att få en mörk rot och kalla, ljusa längder. Men jag förstår ju givetvis att det är en process med tanke på att min hårfärg gick mot det koppar-röda hållet vilket ju gör det svårt att övergå till en kall ton. Jag tycker nog ändå det lyckades relativt bra för att vara den första blekningen, det må vara lite gula toner men vad gör nu det. 
Förmiddagen därpå äter jag en hemlagad bagel och kollar lite nyhetsmorgon. Älskar att göra morgonen och förmiddagen så lugn som möjligt när man väl kan, det är ju viktigt.
På lördagskvällen umgicks jag med Linn och Elin. Ingenting speciellt har verkat äga rum denna helg men det har bara varit skönt. Vi gick en liten promenad och bara snackade om allt möjligt.
När det blir söndagsmorgon vaknar jag med världens starkaste sol i mitt ansikte vilket omöjliggör min vilja att somna om. 
Resten av dagen så skriver jag en psykologi uppsatts som borde ha blivit påbörjad alldeles för länge sen. Att man fortfarande fortsätter med att skjuta upp saker till sista minuten? Värför gör man så. 
Om en vecka är det förresten april och det gör det okej att säga att det är vår! Förstår ni det? Att vintern faktist är över?!
Allmänt | | Kommentera |

Min helg + vårvibbar

min fredag började med ett tandläkarbesök som faktist gick bra, var förvånansvärt lugn och onervös vilket är ovanligt för mig  när det gäller tandläkare och dylikt. 
På kvällen vankades det kalas hos Karolina där vi flickor samlades för att äta och prata bort några timmar. Sånt tycker jag alltid är mysigt. 
Efter fredag kommer lördag och jag var uppe tidigt för att ställa i ordning inför brunch. Elin och Linn kom till mig på förmiddagen, vi satt och åt och snackade ett bra tag. Perfekt start på dagen med andra ord. Linn for hem efter nån timma men Elin stannade kvar ett tag till, vi slö kollade gossip girl avsnitt tills hon också for vidare. 
Jag bestämde mig för att stanna hemma resten utav dagen vilket var ett bra val.Var väldigt trött utav nån anledning. Min kväll bestod av underhållningsprogram på tv, pasta, och godis. Såna kvällar måsta få äga rum också.
Imorse vaknade jag utav att solen så starkt sken igenom mina persienner. Hade glömt bort att sånt faktist kan ske? Det var så otroligt härligt och gjorde mig så glad. Efter att ha ätit frukost så tog jag mig ut på en skogspromenad, jag tänkte att jag ju inte kan gå miste om en så fin dag. 
Min söndagskväll får bestå av skolarbete. Slut på den helgen.
Allmänt | | Kommentera |

Torsdagen den sextonde mars

Hej på er. Torsdag idag visst.
Att sätta mig ner och skriva ett blogginlägg känns väldigt ovant och främmande fortfarande. Men jag tänkte att jag åtminstone kan ge en liten livsupdate.

Denhär skolveckan har känts evighetslång, kommer hela tiden på mig själv med att bara sitta och stirra på klockan. Vänta på att tiden ska gå. Att dagarna ska gå så att det kan få bli helg, så att jag kommer kunna göra absolut ingenting? Haha, nej men jag borde verkligen bli bättre på dedär, med att planera in saker i min vardag som jag kan se fram emot. Allt känns ju lite gladare då.
Imorgon är det ju fredag trots allt, jag har ett tanläkarbesök och lite övriga ärenden på schemat, och på kvällen firar vi Karolina som fyller 17.

 
Allmänt | | En kommentar |
Upp