Min helg + vårvibbar

min fredag började med ett tandläkarbesök som faktist gick bra, var förvånansvärt lugn och onervös vilket är ovanligt för mig  när det gäller tandläkare och dylikt. 
På kvällen vankades det kalas hos Karolina där vi flickor samlades för att äta och prata bort några timmar. Sånt tycker jag alltid är mysigt. 
Efter fredag kommer lördag och jag var uppe tidigt för att ställa i ordning inför brunch. Elin och Linn kom till mig på förmiddagen, vi satt och åt och snackade ett bra tag. Perfekt start på dagen med andra ord. Linn for hem efter nån timma men Elin stannade kvar ett tag till, vi slö kollade gossip girl avsnitt tills hon också for vidare. 
Jag bestämde mig för att stanna hemma resten utav dagen vilket var ett bra val.Var väldigt trött utav nån anledning. Min kväll bestod av underhållningsprogram på tv, pasta, och godis. Såna kvällar måsta få äga rum också.
Imorse vaknade jag utav att solen så starkt sken igenom mina persienner. Hade glömt bort att sånt faktist kan ske? Det var så otroligt härligt och gjorde mig så glad. Efter att ha ätit frukost så tog jag mig ut på en skogspromenad, jag tänkte att jag ju inte kan gå miste om en så fin dag. 
Min söndagskväll får bestå av skolarbete. Slut på den helgen.
Allmänt | |
Upp