Sista helgen i mars

jag tänkte att vi kunde kika på vad jag har haft för mig i helg. 
I fredags var det superhärligt vårväder i vasa! På bildkonsttimmen gick vi och kollade på en utställning på konstmuseet i vasa och allt var så fint där! 
Efter att jag slutat skolan for jag direkt vidare till frisören. det har värkligen varit på tiden med en förändring.
Tiden gick ganska långsamt och jag var så trött och hungrig. Här ser ni iallafall förändringen efter 4 timmar: 
min utgångsplan har ju varit att få en mörk rot och kalla, ljusa längder. Men jag förstår ju givetvis att det är en process med tanke på att min hårfärg gick mot det koppar-röda hållet vilket ju gör det svårt att övergå till en kall ton. Jag tycker nog ändå det lyckades relativt bra för att vara den första blekningen, det må vara lite gula toner men vad gör nu det. 
Förmiddagen därpå äter jag en hemlagad bagel och kollar lite nyhetsmorgon. Älskar att göra morgonen och förmiddagen så lugn som möjligt när man väl kan, det är ju viktigt.
På lördagskvällen umgicks jag med Linn och Elin. Ingenting speciellt har verkat äga rum denna helg men det har bara varit skönt. Vi gick en liten promenad och bara snackade om allt möjligt.
När det blir söndagsmorgon vaknar jag med världens starkaste sol i mitt ansikte vilket omöjliggör min vilja att somna om. 
Resten av dagen så skriver jag en psykologi uppsatts som borde ha blivit påbörjad alldeles för länge sen. Att man fortfarande fortsätter med att skjuta upp saker till sista minuten? Värför gör man så. 
Om en vecka är det förresten april och det gör det okej att säga att det är vår! Förstår ni det? Att vintern faktist är över?!
Allmänt | |
Upp